2013-04-09 09:35:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Testileg, szellemileg jó formában van

Napi horoszkóp április 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma figyelmetlenebb, szétszórtabb lehet az átlagosnál. Ennek egyik oka talán a jegyében járó sok bolygó, amik inkább a szerelemben aktivizálnák, mintsem a munkában. Ám, ha a szerelme épp a főnöke, vagy kollégája, akkor más a helyzet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jobban kellene koncentrálnia a részletekre a munkájában! Minden, amit ma végez, több buktatót rejt, ezért több hibalehetőséget is egyben. Inkább kétszer nézzen át mindent, mielőtt kiadja a kezéből. Főleg, ha fontos döntéshozatalról van szó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne igyon előre a medve bőrére! Még semmi nem biztos azzal a tervvel kapcsolatban, amit oly nagy hévvel előadott a kedvesének, vagy kollégáinak. Inkább titkolja reményeit, semmint hogy aztán pofára essen. Csendben imádkozzon!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jól teszi, ha a megérzéseire hallgat, és nem vág bele olyasmibe, amit reménytelennek érez, akárhányan bíztatnák is önt erre. A helyzet korántsem olyan ragyogó, mint amilyennek látszik, vagy amilyennek lefestik. Különösen, ha befektetésről van szó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma hajlamos lehet arra, hogy elkapkodott döntéseket hozzon. Az elhamarkodottság azonban nem tesz jót az üzletmenetének. Ezt csak a későbbiekben érezheti majd meg. Hallgasson egy józanabb, idősebb kolléganőjére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma jókedvében találta a reggel, és ez a kellemes hangulat az egész napjára rányomhatja a bélyegét. Semmi oka rá látszólag, ön mégis folyton fütyörészik, dalol. A kedve másokra is átragad. Így jó, sőt, csak így érdemes élni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Végre olyasmibe kezdhet, amire már nagyon régóta várt, amiben reménykedett, de amiről titokban már le is mondott. Most szedje össze a maradék hitét: szüksége lesz rá. A nagy lehetőség ön elé állhat, de késznek kell lennie rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Testileg és szellemileg is jó formában van, de a lelkiekkel még van egy kis probléma. Ön lelkizős típus, de nagyon befelé él, sok mindent magába fojt. Nem halogathatja tovább, ki kellene tárulkoznia valaki előtt. Van segítség!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A párkapcsolatára kellene koncentrálnia, mert az utóbbi időben nagyon elhanyagolta a kedvesét érzelmi téren. Vagy éppen fordítva: úgy érzi, hogy a társa nem törődik önnel, nem halmozza el elég gyengédséggel, figyelemmel.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Munkaügyben jó híreket kaphat. Ez fellelkesíti, végre úgy érezheti, kicsit kilépett az élete abból a kátyúból, amibe – némileg talán a saját hibájából is – jutott. Most koncentráljon az alkotásra, a kötelezettségekre! A többi jön magától!

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Békés napot remélhetnek a Vízöntők. Mindent a saját tempójában végezhet, senki nem sürgeti, nem állnak ön mögött türelmetlenül. Még arra is van módja, hogy azzal foglalkozzon, ami többet jelent munkánál. Ami a hivatása. Amire ide hívták.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az adásvételi szerződések megkötésére a legjobb nap lehet a mai. Ez nemcsak a nagyobb tételekre, például ingatlan, autó, érvényes, de egyszerű hétköznapi vásárlásain is jobban járhat, mint más napokon. Kereskedőknek jó nap!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: